Såld

Borgarparken 4

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1992
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  72 m²

Högt upp i huset på attraktiv adress mitt i centrala Kungälv finns nu tillfälle att förvärva denna välplanerade genomgångstrea med ljusa och generösa ytor.
Här njuter ni av bekvämt boende i en omtyckt och stabil förening och blir samtidigt bortskämda med att ha kort promenadavstånd till allt som centrum har att erbjuda. Bostaden disponeras idag med två stora sällskapsrum, sovrum, badrum, klädkammare och kök med utgång till solig balkong. Hiss hela vägen ner till varmgaraget där lägenhetens parkeringsplats och källarförråd befinner sig.

Brf Borgarparken är beläget med närhet till affärer, kommunikationer, caféer, bibliotek, vårdcentral och all den service Kungälv erbjuder.
I föreningen finns bastu, övernattningslägenhet och gemensamhetslokal för upp till 60 personer som kan bokas efter önskemål. De trevliga innergårdarna erbjuder extra uteplatser och har gott om växtlighet i alla dess färger, här finns också två fullt utrustade tvättstugor med gott om tvättider.

Välkommen på visning!

Slutpris 2 375 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Kungälv
Område Centrala Kungälv
Adress Borgarparken 4
442 32 Kungälv
Slutpris 2 375 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-14
Boarea (BOA) 72 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta