Såld

Stor och nyrenoverad trea!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1967
 • Våning
  2 av 4
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  85 m²
 • Avgift
  5 644 kr/mån
  inkl. Värme, kabel-tv och bredband

Välkommen till denna trea, modell större! Här rör du dig i en luftig och ljus lägenhet med ett nyrenoverat kök från Ballingslöv. Du har också en härlig inglasad balkong, nästan som ett extra rum att nyttja året om. Väggarna är nymålade och nytapetserade samt att ett nytt golv har lagts in som enhetligt följer med i bostadens alla rum. I det ena sovrummet finns en stor klädkammare, även denna har renoverats smakfullt. Det större sovrummet har gott om klädförvaring och en gemytlig känsla. Vardagsrummet är stort och här ryms det både tv-hörna och matgrupp.

HSB Brf Ripan är en välmående, stabil och omtyckt förening. Här bor du med promenadavstånd till Centrum och pendling samt att du har fina motions- och promenadslingor i närområdet.

Är du nyfiken på denna bostad? Kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson idag!

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Kungälv
Adress Brynjegatan 9
442 37 Kungälv
Våning 2 av 4
Boarea (BOA) 85 m² (enligt Föreningens information)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma.

Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 5 644 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, kabel-tv och bredband

Karta