Såld

Charmig villa, sagolik utsikt!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1955
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  117 m²
 • Biarea
  72 m²
 • Tomtareal/mark
  2 667 m²

Nu har du chans att förvärva denna makalöst härliga fastighet i Åsebyberg strax norr om Kungälv. Garage, carport och förråd finns på tomten. Huset har en inglasad uteplats med en fantastiskt vacker utsikt. Antagligen så hittar du inget bättre läge i detta området!

En av husets tre delägare är en Ideell organisation och vi kommer således att ha en öppen budgivning efter att huset visats. Fastigheten säljs med en så kallad friskrivningsklausul mot fel i fastighet och byggnad. Lös egendom som finns i huset och på tomten under visningen ingår i köpet, äganderätten övergår på tillträdesdagen. Städning har gjorts innan visning och ytterligare städning kommer ej att utföras.

Välkomna att anmäla er till visning.

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Entréplan

  Entréplan

 • Källarplan

  Källarplan

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning ÅSEBY 4:26
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Kode
Område Åsebyberg
Adress Åsebyberg 870
44298 Kode
Boarea (BOA) 117 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 72 m² (enligt Fastighetsregistret)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma.

Tomtareal/mark 2667 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 4 (varav 2-3 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta