Såld

Kvadratsmart boende nära havet!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1961
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  47 m²
 • Tomtareal/mark
  1 317 m²

Välkommen till denna kvadratsmarta och yteffektiva sommardröm i Aröd. Fantastisk trädgård med sol från tidig morgon till kvällen och promenadavstånd till salta bad på en lugn och avskild badstrand. Huset har ett högt läge och nästan ingen insyn i varken huset eller på den stora altanen.

Bostaden har genomgående hög standard och har det senaste totalrenoverats. Här samsas ett större sovrum samt två mindre sovrum, ett stort vardagsrum och kök.

Bostaden är besiktad och säljs med ERA Säkert köp, protokollet mailas ut i samband med visningsanmälan. Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning ARÖD 2:210
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Kode
Område Aröd
Adress Korpedalsvägen 9
44297 Kode
Boarea (BOA) 47 m² (enligt Fastighetsregistret)
Boarea­beskrivning

Köpare som anser att boarean är av vikt bör göra egen uppmätning innan köp.

Tomtareal/mark 1317 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta