Såld

Stor villa i barnvänligt område!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1966
 • Rum
  7 rum
 • Boarea
  166 m²
 • Biarea
  129 m²
 • Tomtareal/mark
  729 m²

I ett av de bästa lägena i Ytterby med gångavstånd till förskola, skolor, tåg- och busshållplats och mataffär är ni välkomna till denna trevliga och synnerligen välplanerad fastighet!

På entréplan finner ni fyra sovrum, två badrum, fräscht kök med rostfria vitvaror och ljust vardagsrum. Övervåning med gäst-toalett, stort allrum och en balkong med kvällssol. Perfekt för tonåringarna med en egen avdelning. Dessutom finns en stor källare med stort allrum med kamin, hobbyrum, tvättstuga, dusch och bastu samt tre förråd. Intill huset står ett garage med förrådsdel.

Bostaden är besiktad och säljs med ERA Säkert köp, protokollet mailas ut i samband med visningsanmälan. Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Entréplan

  Entréplan

 • Källarplan

  Källarplan

 • Övre plan

  Övre plan

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning YTTERBY-TUNGE 1:117
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Ytterby
Adress Notarievägen 5
44250 Ytterby
Boarea (BOA) 166 m² (enligt Mätning)
Biarea (BIA) 129 m² (enligt Mätning)
Boarea­beskrivning

Bo- och biarea är enligt taxeringsinformationen 133 och 168. Säljare har låtit mäta upp fastigheten och uppmätt boarea är 166 och biarea är 129.

Köpare som anser att boarean är av vikt bör göra egen uppmätning innan köp.

Tomtareal/mark 729 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 7 (varav 4-5 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta