Såld

Äldre stuga på stor tomt i lugnt läge!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1902
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  36 m²
 • Tomtareal/mark
  13 469 m²

Välkommen till Hålt 110 och denna jättemöjlighet att skapa ert eget drömboende utan grannar inpå knuten! Antingen kan ni renovera den befintliga stugan från tidigt 1900-tal eller så bygger ni nytt. Tomten är på ca 1,3 hektar och har stora möjligheter.

Läget nära Svartedalens naturreservat är lugnt och lummigt och erbjuder gott om vandringsslingor och utflyktsmöjligheter i skogarna i närområdet.

Visst lösöre kommer plockas bort, men mycket lämnas kvar. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Mäklare

Ansvarig mäklare Jerry Nyberg

Reg Fastighetsmäklare/​Cert. Nyproduktion
Jerry Nyberg
4,6 / 5 66 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Jerry Nyberg och har haft en dröm om att få jobba som fastighetsmäklare sedan länge. Jag har förmånen att få jobba med det jag allra helst vill göra, hjälpa människor att hitta sitt drömboende. Jag älskar mäklaryrket eftersom det är så omväxlande, ingen dag är den andra lik. Dessutom får man förmånen att hjälpa människor genom en av de största affärerna i sitt liv. Tacksamheten från nöjda säljare och köpare är svårslagen och just kundnöjdheten är något som jag eftersträvar i varje affär. Bosatt på Koön i Marstrand så har jag en god lokalkännedom i området vilket ger er en större trygghet i er bostadsaffär. Med en bakgrund inom sälj före min mäklarkarriär känner jag att jag nu har hamnat helt rätt, jag brinner verkligen för mitt yrke, leder er som kunder genom hela affären och jobbar för att ni ska känna att ni har valt rätt när ni ger mig äran att förmedla er bostad oavsett om det är en villa eller bostadsrätt!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning BRASERÖD 1:13
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Romelanda
Adress Hålt 110
44292 Romelanda
Boarea (BOA) 36 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 13469 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 3 (varav 1-2 sovrum)

Karta