Såld

Stor tvåa högst upp i huset!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1975
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  65,5 m²

Välkommen till en stor och luftig tvåa med inglasad balkong högst upp i huset. Balkongen är extremt rymlig och ligger i västerläge, här fångar man den härliga kvällssolen. Rummen är rymliga och i anslutning till sovrummet finns en stor klädkammare. Vardagsrum, kök och badrum är också rejält tilltagna.

Området är lugnt med närhet till naturen och föreningen stabil och omtyckt. För mer information om försäljningen kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson.

Slutpris 1 500 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Kungälv
Område Tveten
Adress Tvetgatan 217
442 33 Kungälv
Slutpris 1 500 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-12
Boarea (BOA) 65,5 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta