Såld

Enplanshus med utsikt över ängar och åkrar!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1968
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  126 m²
 • Tomtareal/mark
  1 449 m²

Välkommen till ett välrenoverat och fint enplanshus med fem rum och kök samt ett stort inbyggt garage. Vackra vyer från fastigheten och mysiga promenadstråk längs grusvägar precis runt hörnet. På fastigheten finns dessutom en gäststuga med pentry, dusch och toalett samt sovloft. Perfekt för uthyrning, långväga gäster eller som hemmakontor.

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Planlösning

  Planlösning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning DOTORP 7:1
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Kärna
Adress Dotorp 250
44272 Kärna
Boarea (BOA) 126 m² (enligt Enligt säljarens information)
Boarea­beskrivning

Boarean är 108 kvm enligt fastighetsregistret. Köpare som anser att boarean är av vikt bör göra egen uppmätning innan köp.

Tomtareal/mark 1449 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta