Såld

Välskött och härlig 3:a i stabil förening!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1966
 • Våning
  2 av 2
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  85,4 m²
 • Avgift
  5 517 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV

Välkommen till Brf Västra Tunge och en fin och välskött trea på andra våningen!

Hela 85,4 välplanerade kvadratmeter med funktionellt kök, väl tilltaget vardagsrum samt två stora och luftiga sovrum samt en härlig balkong i soligt läge. Här kan man inte annat än att njuta av tillvaron.

Bara några hundra meter bort finns Ytterby station med tåg till både Göteborg och Stenungsund och vidare norrut. I närheten finns också populära och välsorterade City Gross.

Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Ytterby
Område Ytterby
Adress Tungevägen 112
442 50 Ytterby
Våning 2 av 2
Boarea (BOA) 85,4 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 5 517 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, Vatten, Kabel-TV

Karta