Såld

Drömmer du om att bygga hus i Kareby?

  • Boendeform
    Tomt
  • Rum
    0 rum
  • Tomtareal/mark
    1 363 m²

Nu har vi fått förmånen att få förmedla två nyligen avstyckade tomter i Kareby! Med fritt och soligt läge kommer man få chansen att bygga sitt drömhus.

Att bo i nybyggt ger låga driftskostnader och likaså väldigt låga underhållskostnader. Vid nybyggnation är blir du som fastighetsägare befriad från fastighetsskatt i hela 15 år.

Finns förhandsbesked för bostadshus med garage. Tomten är ej bunden till husleverantör och man får möjlighet att bygga fritt. Önskar du hjälp med kalkylering och offert för nybyggnation kan vi varmt rekommendera Marcus på Vallsjöhus för hjälp (072-233 40 20).

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

Slutpris 1 250 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Kareby
Adress Prästvägen 418
44293 Kareby
Slutpris 1 250 000 kr
Kontraktsdatum 2023-04-11
Tomtareal/mark 1363 m²
Antal rum 0

Karta