Såld

Två rum i perfekt läge!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Våning
  2 av 4 av 4
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  41 m²
 • Avgift
  3 369 kr/mån
  inkl. Värme, kabel-tv och bredband

Välkommen till Klostergatan 1 och denna tvårummare i perfekt och centralt läge. Här har du nära till Kungälvs resecentrum samt till Kongahälla shopping med all service du kan tänka dig. Pendlar man till Göteborg tar det ca: 20 minuter. Lägenheten är precis lagom storlek och här finns kök och vardagsrum i tät anslutning till varandra samt ett separat och mysigt sovrum. Badrummet är helkaklat med dusch och i anslutning till hallen finns en rejäl klädkammare.

Brf Storken är en stabil och mycket omtyckt förening som har god ekonomi. Nyligen utfördes stambyte i hela föreningen och då renoverades samtliga badrum. För mer information kontakta ansvarig mäklare eller anmäl dig till visning.

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Kungälv
Adress Klostergatan 1
442 36 Kungälv
Våning 2 av 4 av 4
Boarea (BOA) 41 m² (enligt Föreningens information)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma.

Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Månadsavgift 3 369 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, kabel-tv och bredband

Karta