Såld

Fastighet med härlig potential!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1880
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  45 m²
 • Biarea
  11 m²
 • Tomtareal/mark
  2 204 m²

Välkommen till Önnebackavägen 8, ett äldre hus i behov av renovering i charmigt läge. Bostaden om 45 kvadrat har ett rymligt sovrum, kök med skafferi, toalett, samt ett vardagsrum med spis. Tomten ligger inne på en återvändsgata och är av bra storlek. Tillhörande huset finns en förrådsbod samt en jordkällare.
Till havet har man cirka fem kilometer och det finns även härliga sjöar och vacker natur. Bra service så som skola, affär och pizzeria finns även det i Stale.

För mer information om försäljningen vänligen kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson.

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning ÖNNEBACKA 1:47
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Munkedal
Ort Munkedal
Område Stale
Adress Önnebackavägen 8
45534 Munkedal
Boarea (BOA) 45 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 11 m² (enligt Fastighetsregistret)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förkomma.

Tomtareal/mark 2204 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 2 (varav 1-2 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta