Såld

Mysig 1,5:a i lugnt område!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1968
 • Våning
  2 av 2
 • Rum
  1,5 rum
 • Boarea
  50,1 m²
 • Avgift
  3 562 kr/mån
  inkl. .
  Värme, VA & kabel-tv

Ni välkomnas till en mysig bostad med perfekt läge i centrala Ytterby. Femtio kvadratmeter fördelat på stort kök, rymligt vardagsrum, sovalkov, badrum samt en liten uteplats intill entrén. Bostaden är i fint skick med vackert brunt parkettgolv och med nya vitvaror från 2022 (inkl. tvättmaskin).

Här har ni fem minuters gångavstånd till mataffär, vårdcentral, bibliotek, skolor samt tåg/buss. Tåget tar dig till centrala Göteborg på cirka arton minuter, det finns även expressbuss till Göteborg samt buss mot Kungälv och Marstrand. Bostadsrättsföreningen stabil med god ekonomi och mycket omtyckt av de boende.

För mer information om försäljningsstart kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson.

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Ytterby
Adress Tungevägen 43
442 50 Ytterby
Våning 2 av 2
Boarea (BOA) 50,1 m² (enligt Föreningens information)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma. Enligt föreningens information är lägenheten 1 RoK.

Antal rum 1,5
Månadsavgift 3 562 kr/mån
Ingår i avgiften

.
Värme, VA & kabel-tv

Karta