Såld

Bohus tjusigaste 1,5 rok med balkong!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1967
 • Våning
  1
 • Rum
  1,5 rum
 • Boarea
  44,5 m²
 • Avgift
  3 158 kr/mån
  inkl. Värme, vatten, bostadsrättstillägg, fiber och kabel-TV

Nu har vi fått förmånen att presentera denna kalasfina lägenhet om hela 44,5 kvm i hjärtat av Bohus. Ytorna är maximalt utnyttjade med massor av plats för förvaring och plats för nära och kära att umgås på!

På gångavstånd finns bland annat Vättlefjälls naturreservat som är ett av de största naturområdena i Göteborgsområdet. Här kan man exempelvis vandra längs någon av lederna samt paddla kanot eller fiska i de många sjöarna. Var du än väljer att bo i Bohus har du alltid nära till naturen samtidigt som du på bara 10-15 minuters resa med pendeltåget tar dig in till centrala Göteborg.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information eller anmäl dig till visning.

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Bohus
Område Bohus
Adress Alkalievägen 9a
44533 Bohus
Våning 1
Boarea (BOA) 44,5 m² (enligt Föreningens information)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma. Enligt föreningens information är lägenheten 1 RoK.

Antal rum 1,5
Månadsavgift 3 158 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, vatten, bostadsrättstillägg, fiber och kabel-TV

Avgifts­förändringar

Höjning till 2023 var 0,5%

Karta