Såld

Korpedalsvägen 3

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1965
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  ca 140 m²
 • Biarea
  64 m²
 • Tomtareal/mark
  993 m²

Fantastiskt hus i Norra Aröd. Stor tomt med flera mysiga uteplatser. Bostaden består av fyra sovrum varav tre på samma plan. Kök och sällskapsrum på entréplan, tre sovrum och ett litet allrum på övre plan samt på nedre plan finns ett stort sällskapsrum, stort sovrum i två delar, groventré och tvättstuga. Bostaden har genomgått större renoveringar under de senaste åren så som badrum och inredning av källaren. Möjlighet finns att göra en enklare lägenhet på nedersta plan för den som vill hyra ut. Fiber finns inkopplat! Ca 7 minuter promenad till salta bad.

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning KUNGÄLV ARÖD 2:213
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Kode
Adress Korpedalsvägen 3
44297 Kode
Boarea (BOA) ca 140 m² (enligt Lantmäteriet)
Biarea (BIA) 64 m² (enligt Lantmäteriet)
Boarea­beskrivning

Boarean är uppmätt av säljaren och kan därför skilja sig åt. Uppmätning kommer ske i samband med besiktning av behörig besiktningsman. Köpare som anser att boarean är av vikt bör göra egen uppmätning innan köp.

Tomtareal/mark 993 m² (enligt Lantmäteriet)
Totalareal 993 m²
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta