Såld

Kareby kyrkväg 320

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  110 m²
 • Biarea
  80 m²
 • Tomtareal/mark
  1 395 m²

Välkommen till Kareby Kyrkväg 320. Rymlig villa med vyer över ängar och solig tomt. Stor trädgård utan insyn och dubbla garage, perfekt för den med bilintresse! Stora ytor med två sällskapsrum, stort kök och två badrum.

Bostaden ligger i Kareby, ett eget litet samhälle som börjat växa fram; här har du en idyll för barnfamiljer med en uppskattad mataffär och skola samt förskola nära till hands. Knappt en kvart bort med bil når du hav och bad längs bohuslänska kustremsan. Och i området Arntorp mot Kungälv kan du ta cykeln bort till paddelbanan eller till Lundgrens Primörer för att införskaffa frukt och grönt i bästa kvalité!

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Kareby
Adress Kareby kyrkväg 320
44293 Kareby
Boarea (BOA) 110 m²
Biarea (BIA) 80 m²
Tomtareal/mark 1395 m²
Antal rum 5

Karta