Såld

Renoverat radhus med sen kvällssol!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  81,5 m²
 • Biarea
  30 m²

Varmt välkomna till Ivar Claessons gata 27A. Ett totalrenoverat radhus i klassisk stil med välplanerade 110 kvm i tre plan. Här ryms tre sovrum och ett badrum på övre plan, vardagsrum, kök och en gästtoalett på entréplan och två stora sällskapsrum i källaren. Oroa er inte för förvaring, bostaden har en egen vind med 26 kvm golvyta. Två uteplatser varav baksidan vetter mot områdets större gemensamma gräsytor. Här ligger solen på från förmiddag till sent på kvällen.

Föreningen har god ekonomi och aktivt arbete. Just nu pågår arbete med att installera hela 16 st laddstolpar för elbilar. Gemensamma utemöbler finns i föreningen på grönytorna.

Välkommen till ett radhus utöver det vanliga i centrala Kungälv.

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Kungälv
Adress Ivar Claessons Gata 27A
442 33 Kungälv
Boarea (BOA) 81,5 m²
Biarea (BIA) 30 m²
Antal rum 6

Karta