Såld

3:a med sydvästbalkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  71 m²

Välplanerad trea med balkong i sydvästläge. Bostaden består av två sovrum, stort kök, vardagsrum med utgång till inglasad balkong och helkaklat badrum.

Bara ett stenkast bort från lägenheten finns all tänkbar service, mat- och klädaffärer, biograf, bibliotek, skolor dagis etc. Med bara några minuters promenad når man Kongahälla Center och Kungälvs nya resecentrum. Här ifrån går bussen direkt in till Göteborg, Stenungsund och till och med Uddevalla.

HSB Brf Komarken är en mycket omtyckt förening med stabil ekonomi där många större renoveringar är gjorda. Föreningen har flera gemensamhetslokaler så som ett uppskattat gym & motionsrum, biljardrum, pingisrum, hobbyrum, bastu och föreningslokal med tillhörande kök. Stämningen är mycket familjär och inger en trivsam miljö i vardagen.

Kontakta Joakim Tevell eller Johan Svensson för mer information.

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Kungälv
Adress Kongahällagatan 48A
442 38 Kungälv
Boarea (BOA) 71 m²
Antal rum 3

Karta