Såld

Sekelskifteshus på kullerstensgata!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  134 m²
 • Biarea
  31 m²
 • Tomtareal/mark
  1 403,6 m²

På Östra gatan ligger många av Kungälvs bäst bevarade trähus från tidiga sekelskiftet. Östra gatan 43 är inget undantag. Huset byggdes för över 100 år sedan och bär på mycket historia. Huset har många originaldetaljer bevarade så som kakelugn och trädetaljer. Unikt för fastigheten är en insynsskyddad tomt, stort garage och parkering.

Bostaden består av fyra sovrum, vardagsrum och kök. Källare med pannrum, tvättstuga och förråd.
På fastigheten finns också ett väl tilltaget garage med loft ovanpå, ett förråd med bastu och en uteplats på höjden.

Endast ett stenkast till älven. På andra sidan älven ligger roddklubben och en småbåtshamn. Perfekt att ha din egen kajak eller kanot på tomten och inom ett par minuter vara på vattnet.

Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Kungälv
Adress Östra gatan 43
44231 Kungälv
Boarea (BOA) 134 m²
Biarea (BIA) 31 m²
Tomtareal/mark 1403,6 m²
Antal rum 5

Karta