Såld

Fastighet om 2,5 ha i Kareby!

  • Boendeform
    Lantbruk
  • Upplåtelseform
    Friköpt
  • Tomtareal/mark
    24 755 m²

Tillfälle att förvärva mark om ca 2,5 hektar med byggrätt intill Kringeldammen. Det finns idag förhandsbesked för ett bostadshus, se bifogat dokument för mer information.

Fastigheten är taxerad som obebyggd gård vilket kan kräva ett annat lånelöfte än sedvanlig tomt/bostad. Kontakta din bank för mer kontroll.

Vid Prästvägen går buss till Kungälv. Närhet till både Tempo i Diseröd och Tempo i Kareby samt för- och grundskola i närområdet.

Bredvid Prästvägen 610 (följ skyltar). Parkera gärna vid carporten/sopptunnorna och gå sista biten till tomten.

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Kareby
Adress Prästvägen
44293 Kareby
Tomtareal/mark 24755 m²

Karta