Såld

Stilrent radhus i kanonläge!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  81,5 m²
 • Biarea
  28,5 m²

Nu har du chansen att förvärva ett bostadsrättsradhus i en mycket stabil och omtyckt förening. På Ängsgatan 14B bor du i centralt läge med gångavstånd till affärer, restauranger och shopping. Uteplatsen på baksidan har ett av föreningens bättre lägen då du har fri sikt ut över parken och upp mot Ivar Claessons Gata.

Möjligheten att sätta sin egen prägel på bostaden finns också. Vill du göra om det större sovrummet på övervåningen till två går det alldeles utmärkt. Du kan även förvandla gillestugan till ett sovrum om det skulle behövas. Det sociala och mysiga köket glider på ett snyggt sätt över in i det ljusa vardagsrummet. Sovrummen på övervåningen utstrålar värme med sina vackra plankgolv och här kan man verkligen unna sig en god natts sömn.

Välkommen att anmäla dig till visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Kungälv
Adress Ängsgatan 14B
442 33 Kungälv
Boarea (BOA) 81,5 m²
Biarea (BIA) 28,5 m²
Antal rum 4

Karta