Såld

Påkostad trea i nya Kongahälla!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  76 m²

Välkommen till den skönaste och snyggaste trean på Torpe Gränd! Här bor du i centralt läge med lugn innergård och en fantastisk uteplats. Du har endast två minuter till resecentrum och ännu närmre till Kongahälla center. Närheten till flera uppskattade restauranger är också ett stort plus.

Byggnaden stod färdig år 2019 och i just denna lägenhet är materialvalen mycket påkostade. Köksinredningen har en härlig mörk ton och köket ligger i anslutning till det stora vardagsrummet. Två härliga sovrum varav det närmast entrén är det större av dom. Gott om förvaring, funktionell planlösning och en härlig känsla igenom hela bostaden. Badrummet är väl tilltaget och har bekvämligheter så som torktumlare och tvättmaskin.

Anmäl dig till visning via annonsen på vår hemsida. Kontakta ansvarig mäklare vid frågor.

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort KUNGÄLV
Adress Torpe Gränd 13
442 47 KUNGÄLV
Boarea (BOA) 76 m²
Antal rum 3

Karta