Såld

Makalöst vackert i lantlig idyll!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  105 m²
 • Biarea
  66 m²
 • Tomtareal/mark
  794 m²

Välkommen till ett hus som du bara inte får missa! Ödsmål 360 erbjuder ett rofyllt läge i skymundan från stadens stress och press. Lantliga vyer, underbara sommarkvällar och ett och annat salt bad är vad som här erbjuds. Med bil har du cirka femton minuter till centrala Kungälv och med bussen tar det cirka tjugofem minuter. Kort och gott ett lantligt läge men väldigt nära stadens puls. Du är varmt välkommen att anmäla dig till visningen via annonsen på vår hemsida.

Nuvarande ägare har rustat upp huset under det senaste året, vilket är väldigt positivt. Huset kommer även att besiktigas 12/8 och protokoll kommer att skickas ut innan visning.

Kontakta ansvarig mäklare om du har ytterligare frågor.

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Kode
Adress Ödsmål 360
44298 Kode
Boarea (BOA) 105 m²
Biarea (BIA) 66 m²
Tomtareal/mark 794 m²
Antal rum 6

Karta