Såld

Välskött hus i barnvänligt område!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  127 m²
 • Tomtareal/mark
  744 m²

Fantastisk trädgård, lyxig pool och förstklassigt läge! Välkommen till detta välskötta hus i barnvänliga Diseröd. Här kan barnen leka med kompisarna i området, sparka boll på uppfarten eller ta en cykeltur genom området. Föräldrarna kan med gott samvete stressa av vid poolområdet, kanske med en svalkande drink i handen. I det makalöst fina uterummet har man bildat en egen lite oas!

Pizzeria, mataffär, skola och förskola finns en kort promenad från fastigheten. Du har bra kommunikationer med buss från den nya busstationen. Närproducerade grönsaker hittar du på Hoffrekullens Handelsträdgård och för den golfintresserade så ligger Lysegårdens Golfklubb alldeles i krokarna.

Anmäl dig gärna till visning via annonsen på vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare.

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 63 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tanka, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Romelanda
Adress Alvägen 5
44277 Romelanda
Boarea (BOA) 127 m²
Tomtareal/mark 744 m²
Antal rum 5

Karta