Såld

Drömboende i barnvänligt område!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  115 m²
 • Biarea
  166 m²
 • Tomtareal/mark
  972 m²

KOMMANDE FÖRSÄLJNING: Välkommen till Hasselvägen 5 och ett komplett renoverat hus i barnvänliga Diseröd! Låt barnen leka på den stora gräsmattan medan ni själva ordnar till en trevlig grillfest på uteplatsen. Förskola, skola och mataffär finns inom gångavstånd och här är livet, kort och gott, enkelt att leva!

År 2020 genomgick huset en totalrenovering och därmed skall den nya ägaren inte behöva tänka på några större underhåll de närmsta åren. Materialvalen är stilrena, ytorna öppna och ljusinsläppet är helt fantastiskt.

Kontakta mäklare Johan Svensson för mer information om försäljningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Romelanda
Adress Hasselvägen 5
44277 Romelanda
Boarea (BOA) 115 m²
Biarea (BIA) 166 m²
Tomtareal/mark 972 m²
Antal rum 6

Karta