Såld

Stor härlig tvåa, inglasad balkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  67 m²

Välkommen till denna fantastiska bostad centralt i Kungälv! Här bor du i en populär förening med närhet till händelsernas centrum. Lägenheten är ljus, luftig och extremt välplanerad. Köket är funktionellt stort och trevligt, här kan man umgås under många och långa middagssittningar. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och dusch. I övrigt har bostaden ett stort vardagsrum med utgång till den underbara inglasade balkongen. Sovrummet ligger ostört i anslutning till hallen. Stor klädkammare finns också!

Njut av ett bekvämt boende i en omtyckt och stabil förening och bli samtidigt bortskämd med att ha kort promenadavstånd till allt som centrum har att erbjuda.

Ett stenkast bort från lägenheten har Kungälvs nya stadskärna vuxit fram. Kongahälla Center med allt från gym, vårdcentral, matbutik, restauranger och caféer. Intill detta ligger även Kungälvs resecentrum med bra kommunikationer så som direktbussar både till Göteborg och Stenungsund, perfekt för dig som pendlar!

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Kungälv
Adress Trollhättevägen 10
442 49 Kungälv
Boarea (BOA) 67 m²
Antal rum 2

Karta