Såld

Mysig trea i perfekt läge!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  79,5 m²

Välkommen till Vaktmästaregången 16 och denna charmiga trerummare! Härlig balkong, generösa ytor och en nostalgiframkallande utsikt mot Masthuggskyrkan och Landshövdingehusen är bara några av de plus som gör denna bostad så enormt kittlande. Det som gör Masthugget så populärt är dess lugna läge och mysiga arkitektur men även närheten till Majorna och Linné. Det är inte lång väg att vandra till de mest klassiska och populära restaurangerna. Närheten till Göteborgs andningshål Slottskogen är givetvis ett stort plus.

Det som också är spännande med bostaden är att den varit i princip orörd under flertalet år. Här ges man alltså möjligheten att sätta sin egen prägel på inredning och materialval. Lägenheten är städad och ytterligare flyttstäd kommer ej att göras.

Är du sugen på denna fantastiska bostad så är du varmt välkommen att anmäla dig till visning eller slå en signal till ansvarig mäklare.

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Göteborg
Adress Vaktmästaregången 16
413 18 Göteborg
Boarea (BOA) 79,5 m²
Antal rum 3

Karta