Såld

Representativ fastighet med rik historia!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  12 rum
 • Boarea
  326 m²
 • Biarea
  231 m²
 • Tomtareal/mark
  693 m²

Välkommen till denna magnifika fastighet på Västra Gatan 6, vackert belägen i den äldre delen av staden, granne med lummiga Bergfeltska trädgården.
Här har Kungälv från byggåret 1928 fram till 1968 haft stadens apotek, vilket smidesdetaljer på balkong och fasadsmyckningar är efterlevande bevis på. Idag är fastigheten uppdelad i två lägenheter, varsin våning om 5 rum och kök. Utöver detta finns det möjlighet att inreda vinden till en egen våning, samt en rymlig källare.
Huset med sina dryga 550 m² totalyta genomsyras av 20-talsklassicism med detaljer i välhållet skick så som eleganta inslag som fiskbensparkett, öppen spis, kassettpanel och takrosetter för att nämna ett par. Allt detta och mycket mer ger huset en levande charm som är svårslagen!

Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare!

Mäklare

Ansvarig mäklare Jerry Nyberg

Reg Fastighetsmäklare/​Cert. Nyproduktion
Jerry Nyberg
4,6 / 5 67 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Jerry Nyberg och har haft en dröm om att få jobba som fastighetsmäklare sedan länge. Jag har förmånen att få jobba med det jag allra helst vill göra, hjälpa människor att hitta sitt drömboende. Jag älskar mäklaryrket eftersom det är så omväxlande, ingen dag är den andra lik. Dessutom får man förmånen att hjälpa människor genom en av de största affärerna i sitt liv. Tacksamheten från nöjda säljare och köpare är svårslagen och just kundnöjdheten är något som jag eftersträvar i varje affär. Bosatt på Koön i Marstrand så har jag en god lokalkännedom i området vilket ger er en större trygghet i er bostadsaffär. Med en bakgrund inom sälj före min mäklarkarriär känner jag att jag nu har hamnat helt rätt, jag brinner verkligen för mitt yrke, leder er som kunder genom hela affären och jobbar för att ni ska känna att ni har valt rätt när ni ger mig äran att förmedla er bostad oavsett om det är en villa eller bostadsrätt!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Kungälv
Adress Västra gatan 6
44231 Kungälv
Boarea (BOA) 326 m²
Biarea (BIA) 231 m²
Tomtareal/mark 693 m²
Antal rum 12

Karta