Såld

Välplanerad trerummare i barnvänligt område!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  72 m²

Välkommen till Myren 62 och denna fantastiska lägenhet på tre rum och kök i markplan! Myren är vackert beläget på Koön i Marstrand och har en hemtrevlig känsla. Bostaden ligger mitt i området och har lekplats precis utanför uteplatsen på baksidan av lägenheten.

Lägenheten är välplanerad med rymligt kök, badrum och separat tvättstuga. Två lagom stora sovrum, varav det större har egen stor garderob. Klädkammare finns i anslutning till hallen och är tillräckligt stor för att nyttjas som hemmakontor om så önskas.

Vacker natur har ni precis runt knuten, Koön har flera natursköna vandringsleder att välja på, tennisbana finns i anslutning till området också.
Det tar ca en kvart att gå ner till färjeläget för att ta en tur över till Marstrandsön och uppleva allt som ön har att erbjuda.

Detta är ett boende som måste upplevas på plats! Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Jerry Nyberg

Reg Fastighetsmäklare/​Cert. Nyproduktion
Jerry Nyberg
4,6 / 5 66 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Jerry Nyberg och har haft en dröm om att få jobba som fastighetsmäklare sedan länge. Jag har förmånen att få jobba med det jag allra helst vill göra, hjälpa människor att hitta sitt drömboende. Jag älskar mäklaryrket eftersom det är så omväxlande, ingen dag är den andra lik. Dessutom får man förmånen att hjälpa människor genom en av de största affärerna i sitt liv. Tacksamheten från nöjda säljare och köpare är svårslagen och just kundnöjdheten är något som jag eftersträvar i varje affär. Bosatt på Koön i Marstrand så har jag en god lokalkännedom i området vilket ger er en större trygghet i er bostadsaffär. Med en bakgrund inom sälj före min mäklarkarriär känner jag att jag nu har hamnat helt rätt, jag brinner verkligen för mitt yrke, leder er som kunder genom hela affären och jobbar för att ni ska känna att ni har valt rätt när ni ger mig äran att förmedla er bostad oavsett om det är en villa eller bostadsrätt!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Marstrand
Adress Myren 62
442 66 Marstrand
Boarea (BOA) 72 m²
Antal rum 3

Karta