Såld

Antagligen föreningens bästa läge!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  78 m²

KOMMANDE FÖRSÄLJNING: Välkommen till, vad jag tror är, föreningens bästa läge! Denna trea ligger högst upp på Brynjegatan 21 och härifrån skymtar man älven och har utsikt över takåsarna. Balkongen är inglasad och här kan man verkligen förlänga säsongen. Lägenheten har genomgått en del renoveringar och är verkligen i superfräscht skick. Det är bara att flytta in och börja bo!

Brf Ripan är en trygg, stabil och mycket omtyckt förening. De stora fördelarna här är närheten till fin natur och promenader nere vid älven. Närheten till Kongahälla Center och Kungälvs Resecentrum är givetvis också extremt positivt.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information om försäljningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Kungälv
Adress Brynjegatan 21
442 37 Kungälv
Boarea (BOA) 78 m²
Antal rum 3

Karta