Robert Andersson Reg. Fastighetsmäklare

En bostadsaffär är för dig en livsförändring som skall värnas om och jag brinner för att hjälpa dig med just det. Du ska ställa höga krav på mig som fastighetsmäklare och ständigt förvänta dig service utöver det vanliga på bästa tänkbara vis. Det är av ytterst vikt att du känner dig trygg genom hela affären vare sig det handlar om att köpa, sälja eller att få en värdering för framtida planering. Mötet mellan människor, försäljning och juridik samt att få vara delaktig i ditt livs kanske största affär är något som driver mig enormt!

Jag har varit verksam inom branschen sedan 2015 och det kommer bli många fler år därtill då jag älskar mitt jobb. Det är en ynnest att få arbeta i Kungälv med omnejd med så fantastiska kollegor och härlig omgivning. På fritiden ser jag till att njuta av naturen, familj och vänner och givetvis padel! När jag inte jobbar och träffar mina kunder så försöker jag även få in några långpromenader.

 Min ambition är att genom mitt engagemang, noggrannhet och envishet göra en av de viktigaste affärerna i ditt liv till en lyckad och positiv upplevelse. Vare sig det gäller din villa, tomt eller lägenhet så är mitt mål att alltid att överträffa dina förväntningar!

 Jag är fast besluten om att leverera det maximala försäljningspriset vid din kommande försäljning genom ett tryggt, metodiskt och personligt arbetssätt. Tveka inte att kontakta mig om du går i säljtankar eller vid minsta fundering så hjälper jag dig mer än gärna! Jag ser fram emot att höra från dig!

Funderar du på att sälja din bostad?

Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt boka in ett förutsättningslöst besök så berättar jag mer. Välj en tid som passar dig!

Boka Robert för en gratis värdering!

söndag 30 jan måndag 31 jan tisdag 1 feb onsdag 2 feb torsdag 3 feb söndag 6 feb måndag 7 feb tisdag 8 feb onsdag 9 feb torsdag 10 feb
Typ av bostad

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar jag dig!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Visa på karta