Nöjda kunder

 • NÖJD KUND

  Jag vill tacka för en fantastisk försäljning av vår fastighet. Tack vare vår erfarna, pålästa och försäljningsmässigt smarta mäklare fick vi mer för vår fastighet än vi någonsin vågat hoppas. Dessutom har vi genom hela processen haft fin kontakt med honom, han har varit supersnabb på återkoppling, trygg, informativ och ödmjuk. Dessutom har han verkligen gått den extra milen med extra fotografering för sommarbilder samt hjälpt oss då de det strulade med slutstädningen för de nya ägarna. Inte för att han måste, utan för han är otroligt service och lösnings fokuserad. Tack Claes och tack ERA, vi är så nöjda!

  Sandra Prinsén Dassoum

  Säljare, villa i Kungälv
 • NÖJD KUND

  Vi kände oss omedelbart trygga med att låta Claes och kollegorna på ERA sköta försäljningen av vår lägenhet. Ett trevligt och kunnigt bemötande grundat på lång erfarenhet och samtidigt flexibilitet gentemot våra önskemål gjorde att samarbetet funkade väldigt bra. Vi fick säga precis hur vi ville ha det och fick många goda råd, om såväl försäljningen som köpet av nästa bostad. Det kändes väldigt skönt att ha Claes på vår sida genom allt. Själva försäljningen sköttes proffsigt med snygg fotografering och bra annons. Ett extra plus var hur snabbt vi kunde sätta allt i rullning när vi hittade en plats att flytta till och ville få allt klart.

  Tove Lilled

  Säljare, lägenhet i Kungälv
 • NÖJD KUND

  Vi har varit supernöjda från start till mål. Mäklaren har varit toppen och jag kommer definitivt anlita honom/ firman igen.

  Karin Premji

  Säljare, villa i Kungälv