Såld

Högt belägen villa i gott skick med tre garage i Västerlanda!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1975
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  126 m²
 • Biarea
  119 m²
 • Tomtareal/mark
  1 800 m²

Beläget på höjden med utsikt över åkrar och ängar finner vi Assleröd 241. Fastigheten är en enplansvilla med hel källare, trippelgarage och fyra rejäla sovrum vilket gör att den passar såväl den stora familjen eller den mindre som vill ha gott om utrymme.

I Västerlanda bor du med naturen inpå husknuten, närhet till badsjöar och med bil tar du dig till både Kungälv och Stenungsund på ca 25 minuter och Lilla Edet centrum på ca 10 minuter där du finner all närservice du behöver i vardagen. Förskola finns i Västerlanda och skolbussen tar dig till Strömsskolan där det finns årskurs F-6.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Evelina Martinsson för mer information.

Slutpris 2 750 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Västerlanda
Område Västerlanda
Adress Assleröd 241
46393 Västerlanda
Slutpris 2 750 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-04
Boarea (BOA) 126 m²
Biarea (BIA) 119 m²
Tomtareal/mark 1800 m²
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)

Karta