Såld

Yteffektiv etta med många fördelar

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1962
 • Våning
  1 av 3
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  36 m²
 • Avgift
  2 925 kr/mån
  inkl. V/A, värme, renhållning, TV och fiber.

Missa inte chansen till en lättskött bostad med lugnt och attraktivt läge! Vill du slippa gå i många trappor eller söker en lägenhet med inglasad balkong?
Denna 1 rok på Kullåsgatan 3B ligger en halv trappa upp i huset, alltså på första våningen och har dessutom en rymlig inglasad balkong som vetter mot husets lugna baksida.
Planlösningen är smart med separat kök i bra skick.
Bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och en inbyggd garderob. Ett förråd i källaren samt en matkällare disponeras av lägenheten. Parkeringsplats finns att hyra.
Bostaden är del av en stabil och välskött förening med god ekonomi.

Bostaden ligger i centrala Lilla Edet med gångavstånd till centrum, busskommunikationer och all närservice man behöver i vardagen.

Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Pernilla Andersson

Reg Fastighetsmäklare
Pernilla Andersson
5,0 / 5 9 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Pernilla Andersson och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2015. Med erfarenhet och lokalkännedom guidar jag er gärna genom hela eran bostadsaffär, från de första tankarna om flytt till dess att ni hittat erat nya drömboende. Att ni som säljare ska känna er väl omhändertagna och i trygga händer är otroligt viktigt och vi kommer därför tillsammans fram till den bästa lösningen för er. Jordnära, positiv och ambitiös är ord som beskriver mig väl och jag ger alltid mycket tid, omtanke och kompetens i varje bostadsaffär. Mitt mål är att varje försäljning ska avslutas med nöjda kunder och högsta möjliga slutpris. Om ni väljer mig som mäklare lovar jag er att leverera en mäklartjänst med kvalitet!   Idag bor jag i Älvängen med mina två barn och min sambo. När jag inte jobbar så hittar ni mig i trädgården med planteringar och odlingar eller på en lekplats med barnen.     Jag ser fram emot att höra från er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Adress Kullåsgatan 3B
46331 Lilla Edet
Våning 1 av 3
Boarea (BOA) 36 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Antal rum 1
Månadsavgift 2 925 kr/mån
I månadsavgiften ligger en kostnad för fiber och TV som är 216 kr/mån. Det går att köpa till extra TV-kanaler eller snabbare bredband hos Telia om man skulle vilja ha det.
Ingår i avgiften

V/A, värme, renhållning, TV och fiber.

Karta