Såld

Familjevilla med hög standard i omtyckt villa-område!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  2017
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  157 m²
 • Tomtareal/mark
  650 m²

På Ekebergsvägen 38 finner vi en superfin villa i lösvirke som är uppförd i två plan. Hög standard på samtliga materialval och är bara för dig som köpare att flytta in och börja bo. Med tre sovrum, två badrum, carport och väl tilltagna sällskapsytor passar denna villa utmärkt för familjen. Plan och lättskött trädgård skapar dessutom minimalt med extra-arbete.

Ekeberg är ett omtyckt villa-område för såväl par som familjer. Gång-och cykelavstånd till förskola, skola (F-6) samt tågstationen som tar dig till Göteborg på 25 minuter och till Trollhättan på mindre än 20 minuter. Närhet till skog och natur med härliga strövområden för dig som gillar naturen. I området finns även en fin kommunal lekplats som är väldigt omtyckt bland barn.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Område Ekeberg/Lödöse
Adress Ekebergsvägen 38
46372 Lödöse
Pris 4 700 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-17
Boarea (BOA) 157 m²
Tomtareal/mark 650 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta