Såld

4:a med perfekt läge mitt i centrala Lilla Edet!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1958
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  88 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Nu finns chansen att förvärva denna 4:a med inglasad balkong som är belägen i centrala Lilla Edet med högt läge utan insyn. Tack vare gavel-läget har man fönster åt tre olika väderstreck vilket gör lägenheten ljus och inbjudande. Rymliga rum som är perfekt för paret som kommer från större boende eller för familjen som behöver flera sovrum.

Föreningen är omtyckt och välskött med god ekonomi.
Gångavstånd till all den närservice man behöver såsom mataffärer, caféer, barnomsorg och skola, vårdcentralen samt buss-station som tar dig både mot Trollhättan och Göteborg.

Slutpris 1 280 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Centrala Lilla Edet
Adress Storgatan 16
46331 Lilla Edet
Slutpris 1 280 000 kr
Kontraktsdatum 2023-02-28
Boarea (BOA) 88 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta