Såld

Lättskött 2-plansvilla med plats för hela familjen!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  2017
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  157 m²
 • Biarea
  24 m²
 • Tomtareal/mark
  717 m²

2-plansvilla byggd i lösvirke och hög standard där inget är lämnat åt slumpen. Här är bostaden för dig som söker en villa där man bara kan flytta in utan att behöva påbörja några renoveringar. Med fyra sovrum, två badrum och väl tilltagna sociala ytor är detta en perfekt bostad för familjen. Dessutom i ett populärt och omtyckt villaområde i Ekeberg/Lödöse med närhet till pendelstationen som tar dig till Göteborg på 25 minuter och Trollhättan på ca 20 minuter.

Gång-och cykelavstånd till förskola, skola (F-6). Närhet till skog och natur med härliga strövområden för dig som gillar naturen. I området finns även en fin kommunal lekplats som är väldigt omtyckt bland barn.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Område Ekeberg/Lödöse
Adress Humlevägen 2
46372 Lödöse
Pris 4 700 000 kr
Kontraktsdatum 2023-07-10
Boarea (BOA) 157 m²
Biarea (BIA) 24 m²
Tomtareal/mark 717 m²
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)

Karta