Såld

Villa från 2019 med verkstadsgarage om 100 kvm!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  2019
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  125 m²
 • Tomtareal/mark
  3 109 m²

Nu har vi nöjet att få presentera denna moderna villa från 2019 med ett högt och enskilt läge. På fastigheten har man även låtit uppföra ett verkstadsgarage om 100 kvm med två industri-portar som är 3,4 meter höga vardera. Perfekt för dig som har egen verksamhet eller har ett stort motorintresse. Separat kontorsdel samt loft om ca 20 kvm för förvaring.

Villan har fyra sovrum med härliga sällskapsytor med en takrymd ända upp till nock. Braskaminen är installerad tidigare i år och kommer kunna värma huset under årets kallare årstider.

Tomten är väl tilltagen med gott om plats för bilar att parkera. På husfasaden har man även förberett för att kunna installera en laddbox om man har elbil. Njut av sommarkvällar på altanen, skogen intill husknuten, promenadstråk invid älven samt nära avstånd till badsjöar i området.

Slutpris 4 250 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Almedin Besic

Reg Fastighetsmäklare
Almedin Besic
4,9 / 5 13 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Almedin Besic och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå. Tack vare att jag är uppvuxen i Lilla Edet och har arbetat i Älvängen så har jag god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Detta ser jag som en stor fördel i din bostadsaffär. När jag inte är på jobbet blir det en del fotboll detta får mig hitta en bra balans för att kunna prestera maximalt i mitt arbete. Driven och engagerad med kunden i fokus. Mina 8 år inom bank och rådgivning har lärt mig vad som är viktigast när man jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål. Tydlig kommunikation, öppenhet och hårt arbete. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet, där det allra viktigaste är att du blir mer än nöjd. Jag brinner för utmaningar och min genuina passion för bostäder, människor och relationer. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg igenom hela processen och jag ser verkligen fram emot att hjälpa dig med din nästa fastighetsaffär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Västerlanda
Område Västerlanda
Adress Kyrkeby 325
46393 Västerlanda
Slutpris 4 250 000 kr
Kontraktsdatum 2023-12-03
Boarea (BOA) 125 m²
Tomtareal/mark 3109 m²
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)

Karta