Såld

Välskött villa i centrala Lödöse med trivsam trädgård och pool!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1966
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  110 m²
 • Biarea
  20 m²
 • Tomtareal/mark
  1 124 m²

I hjärtat av Lödöse på Magnusgatan 3 hittar vi denna välskötta enplansvilla med källare. Den uppvärmda poolen, spabadet, det isolerade uterummet och den härliga trädgården där barn med spring i benen kan leka av sig är bara några av alla härliga kvalitéer som detta boende för med sig. Huset erbjuder tre sovrum med möjlighet till fler på entréplan och ytterligare inredda rum på källarplan. Parkeringsplats för flera bilar samt garage med plats för en bil.

Gång och cykelavstånd till barnomsorg, grundskola (F-6), affärer och tågstationen som tar dig till Göteborg & Trollhättan på mindre än 30 min.

Fastigheten är besiktigad. Läs gärna igenom besiktningsprotokollet som ligger publicerat under dokument.

Slutpris 3 550 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Adress Magnusgatan 3
46371 Lödöse
Slutpris 3 550 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-31
Boarea (BOA) 110 m²
Biarea (BIA) 20 m²
Tomtareal/mark 1124 m²
Antal rum 6 (varav 3 sovrum)

Karta