Såld

Charmig Villa i Populärt Område !

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1909
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  125 m²
 • Biarea
  15 m²
 • Tomtareal/mark
  771 m²

Välkommen till Ellbovägen 4 här förbereder vi en försäljning av en charmig villa med en historia som sträcker sig tillbaka till 1909!

Här bor du i ett fantastiskt område i Lilla Edet, med närhet till natur, service och kommunikationer. En härlig trädgård omger huset, med plats för lek och avkoppling. Den här 125 kvadratmeter stora villan bjuder på ett ljust och hemtrevligt boende med fem rum. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och umgås i. Området kring Ellbovägen är mycket populärt och eftertraktat. Här finns närhet till skolor, förskolor, affärer och restauranger. För den naturintresserade finns fina promenadstråk längs Göta Älv, och för den som vill träna finns idrottsanläggningar och gym i närheten. Kommunikationerna är utmärkta, busshållplats på gångavstånd.
Välkommen till ett trivsamt boende med historia och karaktär.

Slutpris 1 700 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Almedin Besic

Reg Fastighetsmäklare
Almedin Besic
4,9 / 5 12 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Almedin Besic och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå. Tack vare att jag är uppvuxen i Lilla Edet och har arbetat i Älvängen så har jag god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Detta ser jag som en stor fördel i din bostadsaffär. När jag inte är på jobbet blir det en del fotboll detta får mig hitta en bra balans för att kunna prestera maximalt i mitt arbete. Driven och engagerad med kunden i fokus. Mina 8 år inom bank och rådgivning har lärt mig vad som är viktigast när man jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål. Tydlig kommunikation, öppenhet och hårt arbete. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet, där det allra viktigaste är att du blir mer än nöjd. Jag brinner för utmaningar och min genuina passion för bostäder, människor och relationer. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg igenom hela processen och jag ser verkligen fram emot att hjälpa dig med din nästa fastighetsaffär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Adress Ellbovägen 4
46333 Lilla Edet
Slutpris 1 700 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-26
Boarea (BOA) 125 m²
Biarea (BIA) 15 m²
Tomtareal/mark 771 m²
Antal rum 5

Karta