Såld

Mycket välskött familjevilla med karaktär, älvutsikt och med närhet till centrum!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1961
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  119 m²
 • Biarea
  83 m²
 • Tomtareal/mark
  924 m²

Söker du en bostad med karaktär och där man kan flytta in utan att behöva påbörja renoveringar så är detta kanske en bostad för dig. Bostaden är belägen i ett omtyckt och lugnt bostadsområde, ett stenkast från Göta Älv och dess promenadstigar. Plan och lättskött tomt med altan i bästa söderläge där man även ser älven.

Villan är mycket väl omhändertagen med noga utvalda materialval samt stora renoveringar utförda genom åren såsom tak, fönster, kök, badrum, värmesystem samt dränering. Här kan man bara flytta in och börja bo! Med fyra sovrum och gott om extra-utrymmen på källarplan finns plats för hela familjen. Garaget under huset är smidigt om man vill ha bilen inomhus. Utanför tomten är en stor, asfalterad plan där gäster kan parkera sina bilar.

Gångavstånd till förskola, skola (F-9) och centrum med all den närservice man behöver till vardags. Busshållplats som tar dig både mot Trollhättan och mot Göteborg.

Varmt välkommen att boka in dig till visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Centrala Lilla Edet
Adress Fuxernavägen 14
46333 Lilla Edet
Pris 2 950 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-14
Boarea (BOA) 119 m²
Biarea (BIA) 83 m²
Tomtareal/mark 924 m²
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)

Karta