Såld

Friköpt parhus i ett plan i toppskick!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  2018
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  87 m²
 • Biarea
  8 m²
 • Tomtareal/mark
  551 m²

På Wallströmsliden 2B finner vi en enplansvilla i parhusform från 2018 i mycket gott skick! Med 3 sovrum och härliga sociala ytor passar denna bostad för såväl paret som för familjen. Genomgående hög standard med allt från kök från Vedum, vitvaror från Miele, parkettgolv, genomgående vattenburen golvvärme och en välskött och etablerad trädgård med gott om parkeringsytor.

Gångavstånd till förskola, skola, matbutik, vårdcentral mm. Tågstationen som tar dig till både Göteborg och Trollhättan inom 30 minuter ligger även den endast en kort promenad från bostaden.

Slutpris 3 275 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Adress Wallströmsliden 2B
46372 Lödöse
Slutpris 3 275 000 kr
Kontraktsdatum 2023-04-06
Boarea (BOA) 87 m²
Biarea (BIA) 8 m²
Tomtareal/mark 551 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta