Såld

Lågenergihus med vacker trädgård!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  2012
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  140 m²
 • Biarea
  5 m²
 • Tomtareal/mark
  843 m²

På Ekeberg 47 hittar vi denna trivsamma trädgårdsdröm i bostadsområdet Ekeberg i Lödöse. Huset är byggt med miljötänk - energisnålt. solceller på taket, braskamin samt laddbox för elbil i carporten. Här har du bekvämligheten och tryggheten med grannar omkring dig men trädgården som bostaden erbjuder får dig att känna dig som att du befinner dig på landet. Här kan du vara självförsörjande av grönsaker och plocka dina egna buketter på sommarhalvåret om du önskar. Huset erbjuder härliga sociala ytor både ute och inne och har tre bra sovrum och två badrum.

Gång och cykelavstånd till barnomsorg, grundskola (F-6), affärer och tågstationen som tar dig till Göteborg & Trollhättan på mindre än 30 min.
Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Slutpris 4 250 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Adress Ekebergsvägen 47
46372 Lödöse
Slutpris 4 250 000 kr
Kontraktsdatum 2023-06-16
Boarea (BOA) 140 m²
Biarea (BIA) 5 m²
Tomtareal/mark 843 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta