Enplansvilla från 2016 i bostadsrättsform!

 • Boendeform
  Kedjehus
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2016
 • Våning
  1 av 1
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  107,7 m²
 • Avgift
  6 694 kr/mån
  inkl. Sophantering, parkering
 • Pris
  2 300 000 kr Utgångspris Lånelöfte

Välkommen till denna mycket välplanerade villa i bostadsrättsform i populära Ekeberg/Lödöse. Här bor du bekvämt med allt samlat på ett plan och en egen uteplats och grästäppa. Med tre sovrum och stort vardagsrum med kök i öppen planlösning passar detta boende för såväl familjen som för paret. Bostaden uppfördes 2015-2016 och är därmed i mycket gott skick!

Asfalterad parkering med plats för tre bilar. Ett isolerat förråd med ingång både från framsidan och baksidan och är perfekt för trädgårdsredskap mm.

I Ekeberg bor du i ett lugnt villaområde med naturen nära inpå. Gång- och cykelavstånd till skolor, barnomsorg och pendeltåget som tar dig smidigt till både Göteborg och Trollhättan med avgångar hela dagen.

Mäklare

Ansvarig mäklare Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare
Maria Kjellberg

Extra kontaktperson Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Beskrivning

Hall

Välkommen in i hallen, här finns det plats för avhänging både på hatthylla och i skjutdörrsgarderoben med spegelglas. På golvet ligger ett praktiskt grått klinkergolv. Genomgående parkettgolv i hela bostaden förutom i våtutrymmen och hallen. Hela bostaden har vattenburen golvvärme.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och det stora rummet erbjuder många olika möjligheter att möblera. Man får med enkelhet plats med både soffgrupp, matgrupp och övrigt möblemang som önskas.

Fullutrustat kök från HTH med vita luckor och vitt kakel ovanför den ljusa praktiska bänkskivan. Här finns gott om förvaring i både lådor och skåp. Köket är maskinellt utrustat med hel kyl och frys, inbyggd ugn och micro, diskmaskin samt spishäll. Samtliga vitvaror från Siemens. Spotlights i taket.

Från vardagsrum och kök tar man sig vidare ut till den härliga altanen. Här kan man njuta av sommarkvällar tills solen går ner där man gärna samlar vänner och familj och bjuder in till kalas och middagar. Runtom huset finns det en egen grästäppa med möjlighet till lite planeringar mm som man själv önskar. Alldeles lagom stort att sköta om för den med lite tid för trädgårdsskötsel men som ändå vill kunna njuta av gräs under fötterna under sommartid.

Badrum och toalett

Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Inrett med duschväggar, handfat med kommod, spegelskåp, toalettstol och handdukstork.

Rakt fram från hallen hittar vi bostadens gäst WC. Här ligger ett grått klinkergolv och är inrett med toalettstol, handfat och spegel.

Tvättstuga

Separat tvättstuga som är praktiskt inredd med arbetsbänk och förvaring i väggskåp, bänkskåp samt i garderob. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Här finner vi även bostadens värmepanna. På golvet ligger praktiskt klinkergolv.

Sovrum

Sovrum 1, som idag är master bedroom är beläget längst bort i korridoren och vetter mot framsidan av huset. Till detta sovrum finns det en klädkammare och gott om utrymme att möblera in dubbelsäng och annat möblemang.

Sovrum 2 och 3 används som barnrum idag och båda är inredda med var sin garderob.

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Område Ekeberg/Lödöse
Adress Rådjursvägen 10
46372 Lödöse
Lägenhetsnr BRF 20
Våning 1 av 1
Boarea (BOA) 107,7 m² (enligt Förvaltaren)
Tomtbeskrivning

Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Andelstal insats

4,54545 %

Andel av BRF netto­skuldsättning 1 238 122 kr
Enligt uppgifter från årsredovisning från 2022
Överlåtelse­avgift 1 312,50 kr (betalas av köparen)
Pantsättnings­avgift 525 kr
Månadsavgift 6 694 kr/mån
Avgift om 6694 kronor/månad gäller från och med 1/1-2024.
Ingår i avgiften

Sophantering, parkering

Pris 2 300 000 kr (Utgångspris)
Tillträde

Enligt överenskommelse

Inre reparationsfond Inre reparationsfond saknas

Driftkostnad

Antal personer i hushållet 4
Årlig elförbrukning 8 841 kWh/år
Hushållsel 1 511 kr/mån
Hemförsäkring 106 kr/mån
Vattenförbrukning 1 050 kr/mån
Summa driftkostnad 2 667 kr/mån

Energideklaration

Status Energideklaration är utförd
Utförd 2019-05-13
Energiklass Energiklass C
Specifik energianvändning 51 kWh/m²
Energiprestanda, primärenergital 82 kWh/m²

Byggnad

Byggår 2016
Värme- och ventilations­anläggning

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme

TV/internet

Fiber

Förening

Namn Bostadsrättsföreningen Bambi I Lödöse
Org. Nr 7696295703
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Markägare Föreningen äger marken
Juridisk person accepteras Nej

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta

Områdesbeskrivning

Ekeberg/Lödöse

Allmänt

Lödöse är en tätort och före detta varvssamhälle som tillhör Lilla Edets kommun, belägen cirka 4 mil nordost om centrala Göteborg. Orten ligger vid Göta älv. 

Redan på 1100-talet var Lödöse en av Sveriges främsta städer och är Sveriges fyndrikaste arkeologiska område. Delar av fynden finns att se på ortens museum och även på Historiska museet i Stockholm. Lödöse har anor som en av Sveriges äldsta städer och hade en av den svenska historiens mest betydande hamnar. Den före detta staden brukar ofta benämnas som Göteborgs föregångare.  Här bor man nära naturen och Göteborg och Trollhättan finns bara en kort tågresa
bort.

Lödöse har under de senaste åren utvecklats och växt och blivit attraktivt när tågstationen och E45 stod klar och förbindelserna och pendelmöjligheterna till Göteborg blev väldigt goda.

Delar som också ingår i kommunen är Nygård, Göta, Lilla Edet centrum, Ström, Västerlanda och Hjärtum. Det bor drygt 14000 personer i hela kommunen. 

Skolor och barnomsorg: 
Grundskolor inom kommunen: 

Tingbergskolan - Lödöse (F-6)
Fuxernaskolan - centrum (F-9),
Nya skolan - friskola i Lilla Edet centrum (F-6),
Strömskolan - Ström (F-6),
Ryrsjöskolan - Göta (F-6),

Kommunala förskolor inom kommunen finns både i Lödöse, Nygård ,Lilla Edet centrum, Hjärtum, Ström, Västerlanda, och Göta. Fristående förskola är Nya Skolan i Lilla Edet. Ströms Slott har förskoleverksamhet och familjedaghem. Naturmontessori i Väst har förskola i Lödöse.

Gå gärna in på www.lillaedet.se för mer detaljerad information samt kontaktuppgifter. 

Tel.nr till Lilla Edets Kommun 0520-65 95 00. Nya Skolan förskola 0520-520224.

 Kommunikation

Från Lödöse är det lätt att pendla. Här finns bra förbindelser både till Trollhättan och Göteborg. Med den nya motorvägen tar du dig snabbt och lätt till Göteborg på ca 30 minuter. Restiden till Trollhättan är ca 20 minuter med bil. Pendelstationen ligger i Lödöse och tar dig till Göteborg på 20 minuter och Trollhättan på 12 minuter. I anslutning till stationen finns det en pendelparkering.

Närservice

I Lödöse centrum som finns på gång- eller cykelavstånd finns förskolor, låg-, mellanstadieskola.

Där finns också mataffär, idrottsanläggningar, matställen, museum med biblioteksdel och äldreboende. Här finns naturområdet Pingstalund, och ett elljusspår finns alldeles intill. I Lödöse finns både fotboll- och hockeyklubb. 

Övrigt

Lilla Edets kommunhus finns i centrala Lilla Edet. Där finner du medborgarservice och kommunala förvaltningar. Göta älvdalen är ett av de områden i Sverige där risken för skred är stor. Läs mer på https://www.lillaedet.se/bygga-bo-och-miljo/skred/om-skred-i-vart-omrade