Såld

Enplansvilla med hel källare och garage under huset!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1968
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  90 m²
 • Biarea
  90 m²
 • Tomtareal/mark
  662 m²

Letar du efter en bostad med möjlighet att sätta din egen prägel är detta kanske bostaden för dig?
En bostad i omtyckt bostadsområde som passar perfekt för såväl paret som för familjen. Med sina tre sovrum, två badrum, garage och gott om förvaringsmöjligheter på källarplan är detta en bostad som passar för många!

Gångavstånd till livsmedelsbutik, förskola och blomsterbutik samt närheten till busshållplats som tar dig enkelt och smidigt till Trollhättans Resecentrum. Inom ett par minuter med bil nås även Sjuntorpsskolan (F-9) och även smidigt avstånd till motorvägen E45 för dig som pendlar.

Varmt välkomna att boka in er till visning!

Slutpris 1 530 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Sjuntorp
Område Sjuntorp
Adress Anemonvägen 16
46177 Sjuntorp
Slutpris 1 530 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-25
Boarea (BOA) 90 m²
Biarea (BIA) 90 m²
Tomtareal/mark 662 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta