Såld

2:a på bottenplan i omtyckt förening!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  61,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till Bigården 20! Här bor du på bottenplan i en lägenhet om 61,5 kvm fördelat på 2 rum och kök. Dessutom två uteplatser, en på framsidan och en på baksidan. På baksidan har man även ett uterum att njuta av.
Bigården är ett omtyckt bostadsrättsområde med gångavstånd till barnomsorg, skola, badsjö och natur samt gångavstånd till busshållplats som tar dig till Lödöse Station/Lilla Edet centrum.

På Göta finns även en välbesökt fotbollsplan, ridhus och brukshundsklubb.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

Slutpris 750 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Almedin Besic

Reg Fastighetsmäklare
Almedin Besic
4,9 / 5 12 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Almedin Besic och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå. Tack vare att jag är uppvuxen i Lilla Edet och har arbetat i Älvängen så har jag god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Detta ser jag som en stor fördel i din bostadsaffär. När jag inte är på jobbet blir det en del fotboll detta får mig hitta en bra balans för att kunna prestera maximalt i mitt arbete. Driven och engagerad med kunden i fokus. Mina 8 år inom bank och rådgivning har lärt mig vad som är viktigast när man jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål. Tydlig kommunikation, öppenhet och hårt arbete. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet, där det allra viktigaste är att du blir mer än nöjd. Jag brinner för utmaningar och min genuina passion för bostäder, människor och relationer. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg igenom hela processen och jag ser verkligen fram emot att hjälpa dig med din nästa fastighetsaffär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Göta
Område Göta
Adress Bigården 20
46335 Göta
Slutpris 750 000 kr
Kontraktsdatum 2023-11-12
Boarea (BOA) 61,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta