Såld

Totalrenoverad villa med lantligt och enskilt läge!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1931
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  98 m²
 • Biarea
  10 m²
 • Tomtareal/mark
  2 746 m²

Välkomna till Grinden 140! Huset har de senaste åren genomgått en fullständig renovering där man varsamt och väl har moderniserat bostaden samtidigt som man lyckats bevarat charmen. Bostaden är belägen in på en skogsväg vilket gör att man bor helt insynsskyddat från grannar och förbipasserande. Njut av den stora trädgården och tystnaden som råder.

På endast 8 minuter med bil tar du dig till Strömskolan (F-6) och på 10 minuter med bil når du Lilla Edet centrum med all den närservice du kan tänkas behöva i vardagen.
Njut av den omkringliggande skogen och badsjön Gunnarsvattnet som ligger endast några minuters gångavstånd bort.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Slutpris 2 750 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Adress Grinden 140
46392 Lilla Edet
Slutpris 2 750 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-12
Boarea (BOA) 98 m²
Biarea (BIA) 10 m²
Tomtareal/mark 2746 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta