Såld

Skogsfastighet i Västerlanda!

 • Boendeform
  Lantbruk
 • Rum
  0 rum
 • Boarea
  0 m²
 • Tomtareal/mark
  34 980 m²

Välkomna till Furuhäll 230! Här finner vi en skogsfastighet om ca 3,5 hektar med många möjligheter och ett bra, insynsskyddat läge. Bostadshuset byggdes 1989 och är perfekt för paret eller för familjen. Ekonomibyggnad som fungerar utmärkt som maskinhall eller verkstad samt carport för flertalet bilar. Planterad björkskog som ej är gallrad.

Hela fastigheten är 3,5 ha varav skogen utgör ca 3 ha och småhusmarken utgör resterande del. Bostadshuset är 82 + 82 kvm stort och ekonomibyggnaden är 230 kvm med loft på ena delen.

Fastigheten är besiktigad. Läs gärna igenom besiktningsprotokollet som ligger publicerat under dokument.

Slutpris 3 550 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Planlösning Ekonomibyggnad

  Planlösning Ekonomibyggnad

 • Planlösning Ekonomibyggnad

  Planlösning Ekonomibyggnad

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Västerlanda
Område Västerlanda
Adress Furuhäll 230
46393 Västerlanda
Slutpris 3 550 000 kr
Kontraktsdatum 2023-06-19
Boarea (BOA) 0 m²
Tomtareal/mark 34980 m²
Antal rum 0

Karta