Såld

Familjevilla i gott skick i centrala Lilla Edet!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1934
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  120 m²
 • Biarea
  59 m²
 • Tomtareal/mark
  771 m²

Varmt välkomna till Bengt Ivarsgatan 24. Här finner vi en villa med tre sovrum, plan tomt sociala utrymmen som passar utmärkt för familjen. Huset har genomgått flertalet renoveringar de senaste åren och är därmed i gott skick!

Gångavstånd till centrum och all den närservice centrum erbjuder såsom förskola, skola, mataffärer, lunchrestauranger, caféer, Vårdcentral mm.

Slutpris 2 200 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Centrala Lilla Edet
Adress Bengt Ivarsgatan 24
46331 Lilla Edet
Slutpris 2 200 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-26
Boarea (BOA) 120 m²
Biarea (BIA) 59 m²
Tomtareal/mark 771 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta