Såld

Central 2:a i gott skick och fantastisk balkong om ca 18 kvm!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  54 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Här är en perfekt bostad för dig som söker ett mindre boende men som inte vill göra avkall på sociala ytor. Öppna sociala ytor samt den stora balkongen i söderläge bjuder in till ett socialt liv på mindre yta.
Smidigt gångavstånd till centrum gör dessutom bostaden lättillgänglig för många. Hela bostaden är i gott skick där man kan flytta in och börja bo direkt. Tillhörande bostaden finns parkeringsplats, vindsförråd samt källarförråd.

Gångavstånd till centrum och dess närservice, förskolor, skolor samt busshållplats.

Slutpris 1 100 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Centrala Lilla Edet
Adress Fridhem 25
46331 Lilla Edet
Slutpris 1 100 000 kr
Kontraktsdatum 2023-06-11
Boarea (BOA) 54 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta